Felanmälan

Lägenhet och närområde
Stöter du på fel i den egna lägenheten så kan du välja att anlita vår fastighetsförvaltare Storholmen Förvaltning AB eller en auktoriserad fackman för att åtgärda dessa fel. Vid felanmälningar som berör den egna lägenheten är du som bostadsrättsinnehavare betalningsansvarig.

Upptäcker du exempelvis fel på belysning i trapphus eller att mangeln i tvättstugan är trasig så skall fastighetsförvaltaren Storholmen Förvaltning AB kontaktas. Rutinen är då att fastighetsförvaltaren kontaktar styrelsen och frågar om de kan göra en akut utryckning eller om felet kan åtgärdas under fastighetsförvaltarens rondering av vårt bostadsområde, som sker varannan vecka.

Har din nyckelbricka slutat fungera kontaktar du Storholmen Förvaltning AB.

Vid felanmälan, vänligen kontakta Storholmen Förvaltning AB på telefonnummer: 08-52025200.

Bredband, tv och telefoni
Vid frågor rörande internetanslutning, tv och telefonitjänster, var god kontakta Ownits kundservice på telefonnummer: 08-52507300.

kontaktuppgifter

Storholmen Förvaltning AB
08-52025200
www.storholmendirekt.se

Ownit
08-52507300
www.ownit.se

Vanliga Frågor (FAQ)

BESTÄLLNING AV NYCKLAR

Hemmanycklar beställs  från vår fastighetsförvaltare Storholmen. Pris per nyckel enligt Storholmens prislista och kommer att faktureras ER. 

Insynsskydd

Färgkoden som ska uppges är kod 52 (NCS 3010-Y30R) eller liknande färgnyans.  Insynsskydden kan inhandlas från fonsterdesign.se. För mer information om material och färgkod se sandatex.se.
All annan insynsskydd skall tas ned.

kan jag hyra ut min lägenhet i 2:a hand?

Ja, det är oftast inga problem. Styrelsen beviljar hyresperioder med ett (1) år åt gången. Vill du hyra ut längre behövs beaktningsvärda skäl som du anger vid ansökan. Du ansöker genom att lämna ansökan, hyresavtal och information om hyreslängd på SBC Hemma - kundportalen på www.sbc.se och klicka dig vidare till menyvalet Din lägenhet/lokal för att ansöka. Föreningen tar ut en avgift för andrahandsuthyrning från och med 1 januari 2022. Avgiften per år motsvarar 10% av prisbasbeloppet.

Hur gör jag om jag vill hyra en garageplats?

Alla medlemmar i Brf Trädgårdsporten har möjlighet att ansöka om garageplats i föreningens egna garage. Fördelningen av garageplatser sker via ett elektroniskt kösystem och det finns både garageplats med eller utan laddstolpe. För närvarande är priset för en garageplats 1000 SEK/månaden och 1500 SEK/månaden för garageplats med laddstolpe för elbil. 

Logga in på SBC Hemma - kundportalen på www.sbc.se och klicka dig vidare till menyvalet Köer för att ställa dig i kön till garageplats. 

Kan jag ta med mig tv-box och mediespridare när jag flyttar?

Nej. Både tv-boxen och mediespridaren i teknikskåpet tillhör Brf Trädgårdsporten och ska lämnas kvar i lägenheten till köparen. Om du tar med dig mediespridare eller tv-box kommer du att bli ersättningsskyldig.