trädgårdsportens nyheter

2024-01-30 SBC Hemma portalen - påminnelse till medlemmar 
Alla medlemmar har tillgång till SBC Hemma portalen som sköts av föreningens ekonomiska förvaltare SBC. Länken till inloggning: hemma.sbc.se
På portalen hittar man viktig föreningsinformation samt senaste uppdateringar.
Medlemmar hänvisas till SBC Hemma portalen i frågor om hyra av en parkeringsplats och andrahandsuthyrning av sin lägenhet. SBC Hemma portalen används bl.a. för att informera och skicka ut e-post till alla medlemmarna, så det är viktigt att du lägger till din e-postadress i SBC Hemma.
Så lägger du till din e-postadress i SBC Hemma:
1.     Logga in i kundportalen via hemma.sbc.se (med BankID)
2.     Klick på ditt namn högst upp till vänster
3.     Gå till inställningar
4.     Gå till kontaktuppgifter
5.     Fyll i din e-postadress
6.     Spara kontaktuppgifterna

2023-06-08 Den nya Trivselpolicyn är här! 
Vi håller vår Trivselspolicy uppdaterad med föreningens aktuella förvaltningsprocesser och kontaktuppgifter och gör vårt bästa för att hålla reglerna tydliga och tillgängliga för alla. Därför har vi gett ut en ny version av Trivselspolicyn, som nu även finns tillgänglig på engelska. Du hittar Trivselspolicyn på SBC Hemma Portalen i mappen ”Information till medlemmar” under fliken ”Dokumenthanterare”.

2023-06-08 SBC Hemma portalen – Information för medlemmar
Vi i föreningen använder SBC Hemma portalen som sköts av föreningens ekonomiska förvaltare SBC. Länken till inloggning: hemma.sbc.se. På portalen hittar man föreningsinformation samt dokumenten under fliken ”Dokumenthanterare”. Vi samlade viktig information i mappen ”Information till medlemmar”, som man kan se vid inloggning på SBC Hemma. OBS! Vissa dokument kommer att tas bort från hemsidan av informationssäkerhets skäl, därför hänvisas medlemmar till SBC Hemma istället.

2023-05-19 Föravisering - rensning av köks- och badrumsavlop under vecka 37
Rensning av köks-och badrumsavlop arbetet kommer att utföras vecka 37. Respective lägenhetet kommer att aviseras i förväg av tjänsteleverantör där informationen kommer att anges om hur det går till och hur man går till väga om ni ej kan vara hemma. Se separat informationlappar i din brevlåda. 

2023-05-11: Gamla mailen
Tidigare mail till styrelsen har slutat att vidarebefordras. Vi använder därför endast den nya mailen som är: tradgardsporten@gmail.com

2023-04-27: Gemensam städdag 
Brf Trädgårdsporten bjuder in till gemensam städdag Söndag 7:e maj kl. 10:00. Vi samlas utanför föreningens tvättstuga och hjälps åt att ta hand om våra gemensamma ytor. Informationslappar har satts upp i trapphusen. 

2023-04-16 Kallelse till årstämma
Årets stämma sker den 24 april 2023, kl. 1800. Plats: Jaktvillan.  Se separat kallelse och information som har delats ut tidigare till samtliga medlemmar via postfacken. 

2023-03-18 Tänk på ljudnivån nattetid
Under den senaste månaden har styrelsen fått in flera klagomål från boende på hög ljudvolym nattetid. Vi vill därför påminna er alla om att sänka volymen mellan kl 21:00-07:00 på vardagar och mellan 23:00-09:00 på helger. 

Föreningens Trivselregler finns under fliken "Om Föreningen"
Det är viktigt att vi efterföljer föreningens trivselregler som är framtagna för att alla ska trivas här tillsammans.
Tänk på ljudnivån och dina grannar. Det finns tider där ljudnivån skall hållas låg då höga ljud från  t. ex. renovering, borrning, musikspelande, etc. INTE skall förekomma.

Vardagar 21.00–07.00 låg ljudnivå
Helger 23.00–09.00 låg ljudnivå
Obs! Borrning och hammarslag får endast utföras mellan 09.00-19.00


Planerar ni större renovering över flertalet dagar informera era grannar om när och hur länge. 
Det är viktigt att vi visar hänsyn till varandra och försöker hålla höga ljudnivåer nere.